HJEM    CHEROKEE 470     CHEROKEE 500     UTSTYR     KONTAKT OSS

årer:
Bygget i lett tremateriale og finer. Norskproduserte lett og enkel padleåret. Skaft i heltre, finer i åreblad. årene er impregnerte og tåler hard bruk. Bilde kommer.

Kanotralle:
Trallen er praktisk uansett bruk. Enkel å slå sammen, og tar lite plass i kanoen eller å transportere kanoen enten det er langs veien eller ute i marka. Trallen flyter - om uhellet skulle være ute. Den kan med enkle håndgrep slås sammen. Sammenslått tralle måler 720x390x140m.m.
To solide festeremmer til fastspenning. Skråstilte hjul for gunstig belastning og maksimalt stabilitet. Luftfylte gummihjul med kulelager i navet. Laget i aluminiumsrør som er sjøvannsbestandig. Gummibeskyttelse mellom rør og kano. Ingen skarpe hjørner eller kanter. Bilde kommer.

Overtrekk :
Slitesterkt og vannavstøtende overtrekk som beskytter padlerne og bagasjen i kanoen. Enkelt å feste mens man sitter i kanoen. Bilde kommer.

Løsning for motorfeste til kano:
Alternativ 1: Tverr stevn. Kanoen blir kappet bak bakre tofte og motorfeste blir montert. Motorens skyvekraft blir da midt i kanoen, og man får maksimalt utbytte av det motoren kan gi.

Alternativ 2: Sidemontert motorfeste. Avtakbart motorfeste som enkelt kan monteres/demonteres. Praktisk og enkelt å bruke.

Baltic padlevester
En av markedets beste i sin klasse. Det er en enkel og hendig padlevest som gir god bevegelse til armer og overkropp. Enkel å ta av og på, og festes med livbelte og skrittstropp. Passer til alle personer mellom 40 og 100 kg. Vesten leveres i naturgrønn farge med orange innerside (vendbar). Bilde kommer.